Welkom bij Biertaphuren.eu

Biertaphuren.eu: uw adres voor de huur van biertaps in de omgeving van Achterveld/Amersfoort.Makkelijk biertap huren onlineKwaliteits biertaps van LindrJuiste prijs- kwaliteitverhoudingVeilig online betalen

Biertaphuren.eu is onze afdeling voor de huur van biertaps en valt onder Biertap.eu. Biertap.eu is de officiele importeur en distributeur van de populaire Tsjechische Lindr Biertapsystemen en bierkoelers. Wij werken samen met 30 Knots E-commerce & E-mailmarketing en Partycentrum 't Maoske. Partycentrum 't Maoske is als bedrijf al 125 jaar een begrip in het midden Brabantse land. In de periode van 1995 en 2000 begon de catering / verhuur van de slijterij sterk aan te trekken en in 2001 moest er geïnvesteerd gaan worden in nieuwe tapmaterialen. Na enkele offertes en prijsvergelijkingen werd geconcludeerd dat er met de gevestigde merken in Nederland qua prijs geen geschikt materiaal was. Er werd contact gelegd met de Lindr fabriek. De service, prijs en de kwaliteit van de systemen waren uitstekend en de contacten met de fabriek verliepen soepel. In 2004 ontstond daarom het idee om het merk Lindr in Nederland te gaan verkopen. Het succes van de verkopen in Nederland heeft ertoe geleid dat het partnership met Lindr nu nog steeds wordt voortgezet en uitgebreid.


Over het merk Lindr

Lindr is het merk op het gebied van biertap systemen als het gaat om een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu op zoek bent naar een tapsysteem in uw restaurant, op kantoor een biertap wilt installeren voor ontvangst van uw klanten / de vrijdagmiddagborrel voor uw medewerkers, of bij u thuis een tap wilt installeren. Lindr is het merk voor u!
Lindr is bekend met het feit dat het juiste materiaal gebruik in het biertap systeem een enorme invloed heeft op de smaak en kwaliteit van het bier. Daarom worden er alleen gecertificeerde materialen gebruikt die voldoen aan de hoogste hygiëne en CE standaarden.
Lindr is een van oorsprong Tsjechisch bedrijf dat is opgericht in 1992. Door groot succes werd Tsjechië al snel te klein en vond het bedrijf haar weg naar het buitenland. In 2004 heeft Lindr met haar biertap systemen haar intrede gemaakt in Nederland en vrijwel direct werd de verkoop van de systemen een groot succes. Hieruit is Lindr BeNeLux ontstaan, de exclusief importeur in de BeNeLux.


Wie zijn wij

Vincent
Erik
Mischa
Joanne

Adres in Nederland:

Biertaphuren.eu is onderdeel van Biertap.eu
Klettersteeg, 3791 PA Achterveld
085 - 876 96 27
06 - 222 92 034 (alleen voor spoed & weekenden)
E-mail: info@biertaphuren.eu

KVK nummer: 90620410
BTW nummer: NL865380521B01